fbpx

 

 

  • Vælg type af behandling nedenfor
  • Kontakt mig gerne til en pre snak
  • Tre behandlinger kr. 1500,-
  • Kort mentor forløb fra kr. 2500,-  
  • Enkelt behandling er kr. 800,-

 

 

 

Spørgsmål

Har du et spørgsmål, er du altid, velkommen til at kontakte mig

26 33 35 25

Trønninge Mose 3, 4420 Regstrup

 

info@annevaergman.dk

Spørgsmål og svar

Hvordan booker jeg en tid?

Find den type af behandling der passer dig

klik på den tid i kalenderoversigten der passer dig og følg anvisninger

Kan jeg godt annulere en tid?

Hvis du melder afbud senere end 24 timer er din tid gået til spilde og du vil blive bedt om at betale for behandling alligevel, så husk at melde afbud eller ændre din tid ige så snart du ved at du er forhindret.

Kan jeg godt komme til behandling hvis jeg er lidt forkølet?

Det kommer an på behandlingsformen. Hvis du har meldt dig til hypnose er det vigtigt at du ikke lider af snue da du ikke vil kunne forblive i roen.
For de andre behandlinger er det op til dig om du er frisk nok til en behandling. Jeg anbefaler dog at du lytter til din krop og gør lige præcis hvad den fortæller dig er bedst for dig.

Hvor mange gange skal jeg komme for at få bedst udbytte af behandlingen?

For alle typer af behandlinger er det bedst at bestille 3 behandlinger med det samme. Da vi arbejder med dig og dit sind er det en proces. Du vil ved alle typer af behandlinger få hjemmearbejde som du skal arbejde med mellem sessionerne. Det giver den allerbedste og mest langsigtede effekt. 

I nogle tilfælde er 3 behandlinger ikke nok, og så fortsætter vi indtil du er klar til at møde verden lige præcis hvor DU vil være.

Jeg er lidt angst for hypnose. Er det stadig noget for mig?

Det er helt naturligt at være lidt skeptisk over for hypnose. Det kan sammenlignes med guided meditation. Du ved hele tiden hvad der foregår. Vi kommer blot ind i et dybere bedvidsthedslag hvor du ikke er så kritisk. 
Mange går herfra med ro i sindet og en dejlig afslappethed.
Det vigtigste ved at booke en hypnose behandling er at det er DIG der vil det og at du VIL det.

Er der garanti på at behandlingerne virker?

Kun du kan bedømme om behandlingerne er effektfulde. Jeg kan garantere dig at jeg vil gøre mit allerbedste for at DU skal få det allermeste ud af enhver behandling. Jo mere vilje du har til at gå i den retning du ønsker, jo mere du arbejder på hjemmeøvelserne,  jo mere du vil det her, jo bedre vil effekten af behandlingerne  have.