fbpx

Om Anne Værgman

 

Coach & hypnotisør

Du er i trygge hænder, når du er hos Anne

Lidt omkring firmaet Anne Værgman Aps

Som udgangspunkt er det mig selv (Anne Værgman (ejer af virksomheden)) som udfører behandlinger,  og omdrejeningspunkt I firmaet er at bruge naturen så meget som muligt.
For selve behandlingen er samtale og hypnosen udgangspunktet, men da jeg godt vil tilpasse forløbene individuelt kan jeg godt finde på at tilbyde en session hvor også terapi hestene eller meditation indgår,  og selvfølgelig kun med din accept på forhånd. Jeg kan også godt finde på at tage eksterne instruktører, hvis det giver mere mening i et forløb. 
Behandlinger er for dig der VIL noget mere. Måske du ønsker at opgradere dit liv, få mere ro eller udleve en drøm du stopper dig selv i. Du er med på at kun DU kan ændre DIT liv, og du vil gerne have en lille skub (eller et stort) for at nå dit mål.
Det er så tilgengæld mit mål at give dig lige præcis den vejledning der passer til dig, lige der hvor du er nu i dit liv eller der hvor du vil hen.
Du er frisk på at behandlingen er fleksibel, og at jeg måske tilbyder dig en session med hestene for at træne nærvær/lederskab.

 

 

“Anne forandrede mit liv ved  3 behandlinger. Jeg har tabt mig 6 kg. på kort tid og holder det endnu. Tak”

Derfor skal du vælge Anne Værgman

Jeg brænder for at hjælpe dig der har udfordringer, men ikke mistet troen og stadig drømmer, og har lyst til at udleve drømme.
Jeg brænder for at hjælpe dig, der har mod til at finde dig selv og stå ved hvem du er.
Jeg brænder for at hjælpe dig, der er så meget livsnyder og har rygrad nok til at slippe angsten, tabe dig eller slippe stress.
Jeg brænder for at hjælpe dig, der har den vildeste drøm hvor ingen tror det kan lade sig gøre. Jeg kan hjælpe dig med at få troen på at det ikke skal være andre der bestemmer om drømmen er realistisk eller ej.

Jeg vil gerne hjælpe dig DER VIL

 

Uddannelse & Kurser

Kurser:

  • Enneagrammet Basic, THINK ABOUT IT  v/ Flemming Christensen
  • Enneargrammet Next level THINK ABOUT IT v/ Flemming Christensen

 

 

 

CVR nummer: 37837385 –  Bank: Danske Bank – 3409 11930972 – e-mail: info@annevaergman.dk – telefonnr: +45 26 33 35 25