fbpx

Om Anne Værgman

Med mange års erfaring med at arbejde med mennesker,  er du i gode hænder hos Anne.  Hun er god til at lytte og fornemme hvad det er der kunne være godt for netop dig. Annes værdier er bl.a ærlighed, engagement, nysgerrighed og mod. 
Anne har i mange år arbejdet i IT brachen som projectleder og dermed arbejdet med mennesker under pres og bruger sin erfaring fra IT branchen, hvor hun også har været ansvarlig for change mangement i projecterne til at skabe den bedste personligsudvikling for dig. 

Det senest år er Anne blevet certificeret coach af Illutioniesten, foredragsholderen og Change-Maker Anders Hansen, som også er Annes mentor. Anne kombinerer sin egen livserfaring som ikke har været nem hele vejen med Anders Hansens materiale som han har lært af selveste Bob Proctor.

Anne holder ligeledes foredrag med en anden af Anders Hansens coaches hvor de i fællesskab med fokus på personer der er ved at nærme sig eller er igang med den tredjle alder. 

Er der noget Anne brænder for, så er det at hjæpe andre til at de selv kan skabe lige præcis det liv de ønsker sig, med fokus på at leve i nuet og være nysgerrig. 

 

“Anne forandrede mit liv ved  3 behandlinger. Jeg har tabt mig 6 kg. på kort tid og holder det endnu. Tak”

Uddannelse & Kurser

Kurser:

  • Enneagrammet Basic, THINK ABOUT IT  v/ Flemming Christensen
  • Enneargrammet Next level THINK ABOUT IT v/ Flemming Christensen

 

 

 

CVR nummer: 37837385 –  Bank: Danske Bank – 3409 11930972 – e-mail: info@annevaergman.dk – telefonnr: +45 26 33 35 25